Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Boş eve giren madde bağımlıları evi soyup, alem yapmışlar

SİVEREK 19.04.2024 - 12:12, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:12
 

Boş eve giren madde bağımlıları evi soyup, alem yapmışlar

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hasar görmesi nedeniyle, sahipleri tarafından boşaltılan daireye giren madde bağımlıları evi soyup, günlerce alem yaptı
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Siverek Ofis Mahallesi’nde ikamet eden İ.Ö’nin kaldığı daire, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden ağır hasarlı çıkması nedeniyle, 6 aydır İstanbul’a giderek ailesi ile birlikta burada kalmaya başladı. Depremde hasar gören evde bulunan ev eşyaları ve içinde ki değerli malzemelere dokunmayan Ö. ailesi, ara sıra ilçeye gelerek evlerini kontrol ediyorlardı. Madde bağımlıları havalandırmadan içeri girerek, evi soydu içerde alem yaptı Alınan bilgilere göre madde bağımlısı olduğu tespit edilen kişiler, evin havalandırmasından içeri girerek, evin altını üstüne getirdi, değerli eşyaları çaldı. Hırsızlar evde günlerce içerde alem yaptı. Evi kontrol ettikleri sırada, içerde bir kadın ve bir erkeği içerde alem yaparken yakalayan ev sahiplerinin elinden erkek şahıs kaçmayı başarırken, şüpheli 23-34 yaşlarında kı kadın ise yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan ailenin fertlerinden A.Ö. şu ifadeleri kullandı, “ 6 Şubat depremleri nedeniyle evimiz hasar gördü, bende İstanbul’da okuduğum için ailem 6 aydır İstanbul’a gelmiş orda ikamet etmekteydik, ara ara değerli eşyalarımız evde olduğu için gidip kontrol ediyorduk. En son bayram arefesi akşamında gitmiştik. Evde herhangi bir hasar ve sıkıntı da yoktu. Daha sonra da yine annemle evimize gittiğimizde içerde seslerin geldiğini duyduk, şahıslar bizi görünce kaçmaya çalıştı, erkek kaçarken kadını yakaladık. Kadın bana ait elbiselerimi bile giymişti. Kadını yakaladığımızda kadında bize saldırarak bizi tehdit etti. Komşularla birlikte kadını olay yerine çağırdığımız polislere teslim ettik. Daha sonra polis eşliğinde içeri girdiğimizde evimizin altını üstüne getirdiklerini, içerde alem yaptıklarını gördüğümüzde şok olduk. 200 bine yakın zararımız var. Evimizi bu hale sokanlardan davacıyız” dedi Polis olayla ilgili yakalanan kadın ve tespit ettiği kişiler hakkında soruşturmasına devam ediyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hasar görmesi nedeniyle, sahipleri tarafından boşaltılan daireye giren madde bağımlıları evi soyup, günlerce alem yaptı

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Siverek Ofis Mahallesi’nde ikamet eden İ.Ö’nin kaldığı daire, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden ağır hasarlı çıkması nedeniyle, 6 aydır İstanbul’a giderek ailesi ile birlikta burada kalmaya başladı. Depremde hasar gören evde bulunan ev eşyaları ve içinde ki değerli malzemelere dokunmayan Ö. ailesi, ara sıra ilçeye gelerek evlerini kontrol ediyorlardı.

Madde bağımlıları havalandırmadan içeri girerek, evi soydu içerde alem yaptı

Alınan bilgilere göre madde bağımlısı olduğu tespit edilen kişiler, evin havalandırmasından içeri girerek, evin altını üstüne getirdi, değerli eşyaları çaldı. Hırsızlar evde günlerce içerde alem yaptı. Evi kontrol ettikleri sırada, içerde bir kadın ve bir erkeği içerde alem yaparken yakalayan ev sahiplerinin elinden erkek şahıs kaçmayı başarırken, şüpheli 23-34 yaşlarında kı kadın ise yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan ailenin fertlerinden A.Ö. şu ifadeleri kullandı, “ 6 Şubat depremleri nedeniyle evimiz hasar gördü, bende İstanbul’da okuduğum için ailem 6 aydır İstanbul’a gelmiş orda ikamet etmekteydik, ara ara değerli eşyalarımız evde olduğu için gidip kontrol ediyorduk. En son bayram arefesi akşamında gitmiştik. Evde herhangi bir hasar ve sıkıntı da yoktu. Daha sonra da yine annemle evimize gittiğimizde içerde seslerin geldiğini duyduk, şahıslar bizi görünce kaçmaya çalıştı, erkek kaçarken kadını yakaladık. Kadın bana ait elbiselerimi bile giymişti. Kadını yakaladığımızda kadında bize saldırarak bizi tehdit etti. Komşularla birlikte kadını olay yerine çağırdığımız polislere teslim ettik. Daha sonra polis eşliğinde içeri girdiğimizde evimizin altını üstüne getirdiklerini, içerde alem yaptıklarını gördüğümüzde şok olduk. 200 bine yakın zararımız var. Evimizi bu hale sokanlardan davacıyız” dedi

Polis olayla ilgili yakalanan kadın ve tespit ettiği kişiler hakkında soruşturmasına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.