Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Çelik Teşkilat üyeleriyle sahaya indi

02.06.2018 - 17:38, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Çelik Teşkilat üyeleriyle sahaya indi

Siverek ilçesinde 24 Haziran seçimleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 24 Haziran seçimleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Siverek AK Parti İlçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları yanında gönüllülerden oluşan kalabalık bir gurup esnaf ziyaretinde bulunarak, 24 Haziran seçimlerinde yapılacak olan genel seçimlerde partilerine ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi. İlçe teşkilat binasında toplanan teşkilat üyeleri, buradan ilçenin Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankasına giderek, toplu şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için bağışta bulundu. Daha sonra iki guruba ayrılan AK Parti teşkilatı Cumhuriyet Caddesi ve Seyfioğlu Caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret etti. Dükkân dükkân gezen Çelik ve ekibi esnaf ve vatandaşlardan aldığı destekle sahadan moralle dündü. Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti ilçe başkanı İlhan Çelik, “Biz AK Parti ilçe teşkilatı olarak haftalardır hatta aylardır her an seçim olacakmış gibi kapı kapı ev ev geziyoruz. 8 yılık teşkilat hayatımda hiçbir zaman Siverek esnafını Siverek halkını yalnız bırakmadım bırakmayacağız da. Bugünde sağ olsun tüm teşkilat üyelerim, kadın kollarından tutunda, gençlik kollarına ve birçok gönüllü kardeşimle birlikte sahaya indik. İlk önce Sayın Cumhurbaşkanımız seçim çalışmalarına destek amacıyla cüzide olsa bankaya gidip bağışta bulunduk, daha sonra esnaflarımızı ziyaret ettik, sorun ve şikâyetlerini diledik, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemini anlattık. Bu seçimlerin artık bir parti meselesi olmadığını, memleket meselesi olduğunu vurguladık ve sağ olsun Siverekli hemşerilerimiz de bu gerçeğin farkındalar. Siverek teşkilatı olarak her zaman halkımız içinde bulunduğumuzdan, nereye gidersek esnaf ve halkımız bizi kucaklıyor, desteklerini esirgemiyor. İnşallah bizde bu desteklerine layık olacağız” dedi
Siverek ilçesinde 24 Haziran seçimleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 24 Haziran seçimleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Siverek AK Parti İlçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları yanında gönüllülerden oluşan kalabalık bir gurup esnaf ziyaretinde bulunarak, 24 Haziran seçimlerinde yapılacak olan genel seçimlerde partilerine ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi.

İlçe teşkilat binasında toplanan teşkilat üyeleri, buradan ilçenin Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankasına giderek, toplu şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için bağışta bulundu. Daha sonra iki guruba ayrılan AK Parti teşkilatı Cumhuriyet Caddesi ve Seyfioğlu Caddesi üzerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret etti.

Dükkân dükkân gezen Çelik ve ekibi esnaf ve vatandaşlardan aldığı destekle sahadan moralle dündü.

Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti ilçe başkanı İlhan Çelik, “Biz AK Parti ilçe teşkilatı olarak haftalardır hatta aylardır her an seçim olacakmış gibi kapı kapı ev ev geziyoruz. 8 yılık teşkilat hayatımda hiçbir zaman Siverek esnafını Siverek halkını yalnız bırakmadım bırakmayacağız da. Bugünde sağ olsun tüm teşkilat üyelerim, kadın kollarından tutunda, gençlik kollarına ve birçok gönüllü kardeşimle birlikte sahaya indik. İlk önce Sayın Cumhurbaşkanımız seçim çalışmalarına destek amacıyla cüzide olsa bankaya gidip bağışta bulunduk, daha sonra esnaflarımızı ziyaret ettik, sorun ve şikâyetlerini diledik, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemini anlattık. Bu seçimlerin artık bir parti meselesi olmadığını, memleket meselesi olduğunu vurguladık ve sağ olsun Siverekli hemşerilerimiz de bu gerçeğin farkındalar. Siverek teşkilatı olarak her zaman halkımız içinde bulunduğumuzdan, nereye gidersek esnaf ve halkımız bizi kucaklıyor, desteklerini esirgemiyor. İnşallah bizde bu desteklerine layık olacağız” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.