Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Şeyhmus Aydın’dan Kadir Gecesi mesajı

31.05.2019 - 15:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Şeyhmus Aydın’dan Kadir Gecesi mesajı

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şeyhmus Aydın, Kadir gecesinin en faziletli gecelerden olduğunu söyleyerek, “11 ayın sultanı Ramazan ayının feyiz ve maneviyatını soluduğumuz bu günlerde, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini inşallah bu gece idrak edeceğiz. Yüce Rabbimizden, bu mübarek gece hürmetine başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimize göz diken tüm şer odaklarına karşın, bu gece ümmetçe rabbimize el açıp birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştireceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı. Kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Aydın, şu ifadeleri kullandı: “Tekrardan Allah’tan bu mübarek gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm Siverekli hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum.”
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeyhmus Aydın, Kadir gecesinin en faziletli gecelerden olduğunu söyleyerek, “11 ayın sultanı Ramazan ayının feyiz ve maneviyatını soluduğumuz bu günlerde, Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini inşallah bu gece idrak edeceğiz. Yüce Rabbimizden, bu mübarek gece hürmetine başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğimize göz diken tüm şer odaklarına karşın, bu gece ümmetçe rabbimize el açıp birlik ve beraberliğimizi bir kez daha pekiştireceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Başkan Aydın, şu ifadeleri kullandı: “Tekrardan Allah’tan bu mübarek gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm Siverekli hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.