Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Çiftel’de çarpıcı iddia: Eski Başkanın yolsuzluklarını örten CHP’dir

SİVEREK 08.12.2020 - 13:09, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Çiftel’de çarpıcı iddia: Eski Başkanın yolsuzluklarını örten CHP’dir

CHP eski Belediye Meclis üyesi Ali Çiftel çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Çiftel,’ Sayın Aydın'a destek veren, yolsuzluklarının üzerini örten, Siverek'in bu duruma gelmesinde, en az Sayın Aydın kadar suçlu olan iki CHP'li meclis üyesi hala CHP içinde duruyor’ diye yazdı
CHP eski Belediye Meclis üyesi Ali Çiftel çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Çiftel,’ Sayın Aydın'a destek veren, yolsuzluklarının üzerini örten, Siverek'in bu duruma gelmesinde, en az Sayın Aydın kadar suçlu olan iki CHP'li meclis üyesi hala CHP içinde duruyor’ diye yazdı. Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarını neden göstererek Siverek Belediye Başkanlığından istifa eden Şeyhmus Aydın’ın yerine yeni Başkan Ayşe Çakmak’ın meclis oylarıyla Başkan seçilmesi sonrası tartışmalar ve iddialar devam ediyor. Başkan Aydın başkanlığından özelikle soyal medya üzerinden bir çok iddia ortaya atan eski CHP meclis üyesi Ali Çiftel, yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Çiftel sosyal medya hesabından paylaştığı iddiasında,” Siverek’te en son CHP, AKP'Yİ eleştirme hakkına sahiptir. Neden mi? Sayın Aydın'a destek veren, yolsuzluklarının üzerini örten, Siverek'in bu duruma gelmesinde, en az Sayın Aydın kadar suçlu olan iki CHP'li meclis üyesi hala CHP içinde duruyor, onun için, Siverek'te AK partiyi ve Sayın Aydın'ı en son CHP eleştirebilir. Kendi kapısının önünü temizlemeyen parti, başka partinin kapısının önünden söz edemez, ederse de kimse itibar etmez, güvenmez” CHP ilçe teşkilatı veya merkezin bu iddia hakkında nasıl bir açıklama yapacakları merak ediliyor.
CHP eski Belediye Meclis üyesi Ali Çiftel çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Çiftel,’ Sayın Aydın'a destek veren, yolsuzluklarının üzerini örten, Siverek'in bu duruma gelmesinde, en az Sayın Aydın kadar suçlu olan iki CHP'li meclis üyesi hala CHP içinde duruyor’ diye yazdı

CHP eski Belediye Meclis üyesi Ali Çiftel çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Çiftel,’ Sayın Aydın'a destek veren, yolsuzluklarının üzerini örten, Siverek'in bu duruma gelmesinde, en az Sayın Aydın kadar suçlu olan iki CHP'li meclis üyesi hala CHP içinde duruyor’ diye yazdı.

Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunlarını neden göstererek Siverek Belediye Başkanlığından istifa eden Şeyhmus Aydın’ın yerine yeni Başkan Ayşe Çakmak’ın meclis oylarıyla Başkan seçilmesi sonrası tartışmalar ve iddialar devam ediyor. Başkan Aydın başkanlığından özelikle soyal medya üzerinden bir çok iddia ortaya atan eski CHP meclis üyesi Ali Çiftel, yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Çiftel sosyal medya hesabından paylaştığı iddiasında,” Siverek’te en son CHP, AKP'Yİ eleştirme hakkına sahiptir. Neden mi? Sayın Aydın'a destek veren, yolsuzluklarının üzerini örten, Siverek'in bu duruma gelmesinde, en az Sayın Aydın kadar suçlu olan iki CHP'li meclis üyesi hala CHP içinde duruyor, onun için, Siverek'te AK partiyi ve Sayın Aydın'ı en son CHP eleştirebilir. Kendi kapısının önünü temizlemeyen parti, başka partinin kapısının önünden söz edemez, ederse de kimse itibar etmez, güvenmez”

CHP ilçe teşkilatı veya merkezin bu iddia hakkında nasıl bir açıklama yapacakları merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.