Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İlçe Merkezine Kar Yağdı, Gençler Halay Çekip, Oynadı

SİVEREK 13.02.2020 - 00:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İlçe Merkezine Kar Yağdı, Gençler Halay Çekip, Oynadı

Haber: Mevlüt Bayraktar- Şanlıurfa’nın Siverek ilçe merkezine uzun aradan sonra kar yağınca gençler halay çekti, çocuklar kaydı.
Akşam saatlerinde ilçe merkezi ve kırsal alanlarda başlayan kar yağışı kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. Araçların üzeri ve yolları kaplayan karı gören vatandaşlar sokak ortasında müzik eşliğinde halay çekti. İlk kez karı gören çocuklar naylon ve leğenlerle kaymaya çalıştı. Renkli görüntülerin oluştuğu kar yağışında, bazı çocukların arabalara tutunarak kaymaya çalışması, korkulu anlara neden oldu. Uzun aradan sonra karı gören çocuklar, çok mutlu olduklarını ve daha fazla karın yağmasını istediklerini belirttiler. Okullar bir gün tatil Bu arada il ve ilçe merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa valiliği tarafından il ve ilçelerde yarın bir gün okulların tatil olduğunu duyurdu.
Haber: Mevlüt Bayraktar- Şanlıurfa’nın Siverek ilçe merkezine uzun aradan sonra kar yağınca gençler halay çekti, çocuklar kaydı.

Akşam saatlerinde ilçe merkezi ve kırsal alanlarda başlayan kar yağışı kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. Araçların üzeri ve yolları kaplayan karı gören vatandaşlar sokak ortasında müzik eşliğinde halay çekti. İlk kez karı gören çocuklar naylon ve leğenlerle kaymaya çalıştı. Renkli görüntülerin oluştuğu kar yağışında, bazı çocukların arabalara tutunarak kaymaya çalışması, korkulu anlara neden oldu.

Uzun aradan sonra karı gören çocuklar, çok mutlu olduklarını ve daha fazla karın yağmasını istediklerini belirttiler.

Okullar bir gün tatil

Bu arada il ve ilçe merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa valiliği tarafından il ve ilçelerde yarın bir gün okulların tatil olduğunu duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.