Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kartondan Televizyon yapan kardeşlere Gerçek Televizyon Sürprizi

04.01.2021 - 12:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kartondan Televizyon yapan kardeşlere Gerçek Televizyon Sürprizi

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan ve evlerinde televizyon olmadığı için kartondan ‘DERS TV’ adını verdikleri televizyon yapan 2 kız kardeşe televizyon sürprizi.
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan ve evlerinde televizyon olmadığı için kartondan ‘DERS TV’ adını verdikleri televizyon yapan 2 kız kardeşe televizyon sürprizi. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan 9 kişilik bir ailenin çocukları olan Gamze ve Yıldız Timur kardeşler evlerinde televizyon olmadığı için, kendilerini motive etmek ve imkanlar kısıtlı olsa da dersi eğlenceli hale getirmek için Kartondan televizyon yapmış ve bu sıra dışı çalışmaları haberlere konu olmuştu. Gamze ve Yıldız’ın durumunu gören Siverek’te faaliyet gösteren Fırat Gezginler Kulübü üyeleri kendi aralarında topladıkları paralarla, başarılı öğrencilere derslerini çalışmaları için televizyon hediye etti. Fırat Gezginler Kulübü üyeleri televizyonla birlikte Gamze ve Yıldızın ailesinin yaşadığı evi ziyaret etti. Karşılarında büyük bir televizyon gören kardeşler arasında duygulu anlar yaşandı. Televizyonun montajına kadar, çalışanlara eşlik eden başarılı kız kardeşler, kurulum bittikten sonra EBA üzerinde ders dinlemeye başladı. Fırat Gezginler Kulübü üyelerine çok teşekkür eden Gamze ve Yıldız kardeşler, ‘derslerini çalışarak, hayallerini gerçekleştireceklerini ‘belirttiler
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan ve evlerinde televizyon olmadığı için kartondan ‘DERS TV’ adını verdikleri televizyon yapan 2 kız kardeşe televizyon sürprizi.

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan ve evlerinde televizyon olmadığı için kartondan ‘DERS TV’ adını verdikleri televizyon yapan 2 kız kardeşe televizyon sürprizi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan 9 kişilik bir ailenin çocukları olan Gamze ve Yıldız Timur kardeşler evlerinde televizyon olmadığı için, kendilerini motive etmek ve imkanlar kısıtlı olsa da dersi eğlenceli hale getirmek için Kartondan televizyon yapmış ve bu sıra dışı çalışmaları haberlere konu olmuştu.

Gamze ve Yıldız’ın durumunu gören Siverek’te faaliyet gösteren Fırat Gezginler Kulübü üyeleri kendi aralarında topladıkları paralarla, başarılı öğrencilere derslerini çalışmaları için televizyon hediye etti.

Fırat Gezginler Kulübü üyeleri televizyonla birlikte Gamze ve Yıldızın ailesinin yaşadığı evi ziyaret etti. Karşılarında büyük bir televizyon gören kardeşler arasında duygulu anlar yaşandı. Televizyonun montajına kadar, çalışanlara eşlik eden başarılı kız kardeşler, kurulum bittikten sonra EBA üzerinde ders dinlemeye başladı.

Fırat Gezginler Kulübü üyelerine çok teşekkür eden Gamze ve Yıldız kardeşler, ‘derslerini çalışarak, hayallerini gerçekleştireceklerini ‘belirttiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.