Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Belediye Başkanlığına seçilen Şeyhmus Aydın görevine başladı

08.04.2019 - 18:43, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Belediye Başkanlığına seçilen Şeyhmus Aydın görevine başladı

AK Parti'den Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine Belediye Başkanı seçilen Şeyhmus Aydın, mazbatasını alarak göreve başladı.
AK Parti'den Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine Belediye Başkanı seçilen Şeyhmus Aydın, mazbatasını alarak göreve başladı. Öğle saatlerinde İlçe Teşkilat üyeleri ve  AK Parti'den meclis üyeliğine seçilen Belediye Meclis Üyeleriyle Siverek Adliyesine gelen Aydın, burada Seçim Kurulu Başkanı Hakiminden mazbatasını aldı. Adliye önünde meclis üyeleri ve partililerle hatıra fotoğrafı çeken Aydın, daha sonra partililerle beraber Belediye binasına geçti. Belediye personeli ve vatandaşların tebriklerini kabul etti. Aydın gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını söyleyerek,"  Şubat ayının başında adaylığımız ve daha sonra encümen adaylarımız kesinleştikten sonra Siverek'te yoğun bir çalışma maratonu başladı. zorlu bir çalışma oldu. Tabii bu gerek partimizin genel başkanı ve Cumhurbaşkanımızın destekleri, İl teşkilatımızın desteği, ilçe teşkilatımızın desteği ve Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, encümen arkadaşlar ve Siverek'li hemşerilerimizin destekleriyle, bu hizmet yarışında tercihlerini bizden yana kulandılar. onun için hepsine teşekkür ediyorum. bizde onların bu güvenlerine layık olmak için, inşallah arkadaşlarla beraber, Siverek halkıyla beraber, Siverek'e daha güzel ve daha iyi hizmetler getirmeye çalışacağız, cenabı hak bizi mahcup etmesin. Bütün Siverek halkına teşekkür ediyorum" dedi
AK Parti'den Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine Belediye Başkanı seçilen Şeyhmus Aydın, mazbatasını alarak göreve başladı.

AK Parti'den Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine Belediye Başkanı seçilen Şeyhmus Aydın, mazbatasını alarak göreve başladı.

Öğle saatlerinde İlçe Teşkilat üyeleri ve  AK Parti'den meclis üyeliğine seçilen Belediye Meclis Üyeleriyle Siverek Adliyesine gelen Aydın, burada Seçim Kurulu Başkanı Hakiminden mazbatasını aldı. Adliye önünde meclis üyeleri ve partililerle hatıra fotoğrafı çeken Aydın, daha sonra partililerle beraber Belediye binasına geçti.

Belediye personeli ve vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Aydın gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını söyleyerek,"  Şubat ayının başında adaylığımız ve daha sonra encümen adaylarımız kesinleştikten sonra Siverek'te yoğun bir çalışma maratonu başladı. zorlu bir çalışma oldu. Tabii bu gerek partimizin genel başkanı ve Cumhurbaşkanımızın destekleri, İl teşkilatımızın desteği, ilçe teşkilatımızın desteği ve Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, encümen arkadaşlar ve Siverek'li hemşerilerimizin destekleriyle, bu hizmet yarışında tercihlerini bizden yana kulandılar. onun için hepsine teşekkür ediyorum. bizde onların bu güvenlerine layık olmak için, inşallah arkadaşlarla beraber, Siverek halkıyla beraber, Siverek'e daha güzel ve daha iyi hizmetler getirmeye çalışacağız, cenabı hak bizi mahcup etmesin. Bütün Siverek halkına teşekkür ediyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.