Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Nüfus Müdürlüğünde yeni konsept çalışması başladı

SİVEREK 16.02.2021 - 11:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Nüfus Müdürlüğünde yeni konsept çalışması başladı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İçişleri Bakanlığı’nın ufuk projelerinden biri olan ‘Konsept Nüfus Müdürlüğü’ çalışmaları başladı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İçişleri Bakanlığı’nın ufuk projelerinden biri olan ‘Konsept Nüfus Müdürlüğü’ çalışmaları başladı. İçişleri Bakanlığı, Siverek Kaymakamlığı ve Belediye’nin ortak girişimleriyle yapılan çalışma sonunda, Siverek Nüfus Müdürlüğü yeni konseptiyle vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Yenileme çalışmalarının başladığını belirten Nüfus Müdürü Sedat Tata, ’’İçişleri Bakanlığımız tarafından ilçelerde uygulanan ‘Ufuk’ projesi kapsamında Siverek ilçemizde de yenileme çalışmalarına başladık, hafta sonu itibariyle müdürlüğümüzde gerek alt yapı gerekse üst yapı olarak modern bir yapıya kavuşacak. Bu süreçte hizmetin aksamaması adına her türlü tedbirleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz, ‘Ufuk’ projesi kapsamında müdürlüğümüzün yeni konsepti ile vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet vermeye başlayacağız’’ diye konuştu
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İçişleri Bakanlığı’nın ufuk projelerinden biri olan ‘Konsept Nüfus Müdürlüğü’ çalışmaları başladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İçişleri Bakanlığı’nın ufuk projelerinden biri olan ‘Konsept Nüfus Müdürlüğü’ çalışmaları başladı.

İçişleri Bakanlığı, Siverek Kaymakamlığı ve Belediye’nin ortak girişimleriyle yapılan çalışma sonunda, Siverek Nüfus Müdürlüğü yeni konseptiyle vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Yenileme çalışmalarının başladığını belirten Nüfus Müdürü Sedat Tata, ’’İçişleri Bakanlığımız tarafından ilçelerde uygulanan ‘Ufuk’ projesi kapsamında Siverek ilçemizde de yenileme çalışmalarına başladık, hafta sonu itibariyle müdürlüğümüzde gerek alt yapı gerekse üst yapı olarak modern bir yapıya kavuşacak. Bu süreçte hizmetin aksamaması adına her türlü tedbirleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz, ‘Ufuk’ projesi kapsamında müdürlüğümüzün yeni konsepti ile vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet vermeye başlayacağız’’ diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.