Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

SİVEREK SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER BAŞKANI BELLİ OLDU

SİVEREK 02.12.2020 - 10:41, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

SİVEREK SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER BAŞKANI BELLİ OLDU

Siverek Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler başkanı Murat Aymaz’ın vefatı nedeniyle yapılan seçimde yeni başkan Abdurrahim Kürkçü oldu.
         Siverek Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler başkanı Murat Aymaz’ın vefatı nedeniyle yapılan seçimde yeni başkan Abdurrahim Kürkçü oldu.         Abdurrahim Kürkçü: “Mali Müşavirler 3568 meslek yasasına dayanarak genel kabu görmüş muhasebe ilkeleri ve ilgili mevzuat doğrultusunda mükelleflerin defterlerini tutmak, finansal durum tablosunu düzenlemek, kapsamlı gelir tablosunu sunmak, mizanlarını hazırlamak, beyannamelerini düzenlemek gibi temel konularda görev üstlendikleri gibi muhasebe, finans ve mali konularda da danışmanlık yaparlar. Hayatımızda teknoloji hızlı bir şekilde gelişim ve değişim göstermektedir. Öncelikle 2020 yılı  e-belge, e-arşiv, e-fatura, e- irsaliye gibi konularında olduğu gibi  Covid-19 ile birlikte ortaya çıkan Kısa Calışma Ödeneği ve Ücretsiz İzin konuları meslektaşlarımıza ciddi bir iş yükü getirdi. Meslektaşlarım vergi mükelleflerimizin ceza yememeleri ve  herhangi bir hak kaybına uğramamaları için  mesleki özen, titzlik ve muhakeme göstererek hummalı bir şekilde  mesai yaptılar. Mesleğini icra ederken Siverek’imizin çok büyük bir değeri olan Murat Aymaz Üstadımızı kayıp ettik. Bu süre zarfında bir çok meslektaşımız covid-19 hastalığına yakalandı.        Son olarak 17 Kasım Salı günü resmi gazetede yayınlanan 7256 nolu vergi yapılandırması için mükelleflerimizi en iyi şekilde faydalandırmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Dedi.
Siverek Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler başkanı Murat Aymaz’ın vefatı nedeniyle yapılan seçimde yeni başkan Abdurrahim Kürkçü oldu.

         Siverek Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler başkanı Murat Aymaz’ın vefatı nedeniyle yapılan seçimde yeni başkan Abdurrahim Kürkçü oldu.

        Abdurrahim Kürkçü: “Mali Müşavirler 3568 meslek yasasına dayanarak genel kabu görmüş muhasebe ilkeleri ve ilgili mevzuat doğrultusunda mükelleflerin defterlerini tutmak, finansal durum tablosunu düzenlemek, kapsamlı gelir tablosunu sunmak, mizanlarını hazırlamak, beyannamelerini düzenlemek gibi temel konularda görev üstlendikleri gibi muhasebe, finans ve mali konularda da danışmanlık yaparlar. Hayatımızda teknoloji hızlı bir şekilde gelişim ve değişim göstermektedir. Öncelikle 2020 yılı  e-belge, e-arşiv, e-fatura, e- irsaliye gibi konularında olduğu gibi  Covid-19 ile birlikte ortaya çıkan Kısa Calışma Ödeneği ve Ücretsiz İzin konuları meslektaşlarımıza ciddi bir iş yükü getirdi. Meslektaşlarım vergi mükelleflerimizin ceza yememeleri ve  herhangi bir hak kaybına uğramamaları için  mesleki özen, titzlik ve muhakeme göstererek hummalı bir şekilde  mesai yaptılar. Mesleğini icra ederken Siverek’imizin çok büyük bir değeri olan Murat Aymaz Üstadımızı kayıp ettik. Bu süre zarfında bir çok meslektaşımız covid-19 hastalığına yakalandı.

       Son olarak 17 Kasım Salı günü resmi gazetede yayınlanan 7256 nolu vergi yapılandırması için mükelleflerimizi en iyi şekilde faydalandırmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.