Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te kamyonet şarampole uçtu: 1 yaralı

16.05.2018 - 09:18, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te kamyonet şarampole uçtu: 1 yaralı

Siverek ilçesinde ticari kamyonet şarampole uçtu, kazada kamyonet sürücüsü yaralandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ticari kamyonet şarampole uçtu, kazada kamyonet sürücüsü yaralandı Kaza Siverek-Diyarbakır karayolunun 20. Kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Siverek’ten Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan A.O.E, yönetimindeki 21 NK 165 plakalı ticari kamyonet yağış nedeni ile kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, şarampole uçtu. Kazayı gören diğer sürüceler kamyonet sürücüsü A.O.E’i sıkıştığı yerden çıkararak, sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Siverek Devlet Hastanesine kaldırdı. Jandarma olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, araçta herhangi bir yangın olasılığı için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Siverek ilçesinde ticari kamyonet şarampole uçtu, kazada kamyonet sürücüsü yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ticari kamyonet şarampole uçtu, kazada kamyonet sürücüsü yaralandı

Kaza Siverek-Diyarbakır karayolunun 20. Kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Siverek’ten Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan A.O.E, yönetimindeki 21 NK 165 plakalı ticari kamyonet yağış nedeni ile kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, şarampole uçtu. Kazayı gören diğer sürüceler kamyonet sürücüsü A.O.E’i sıkıştığı yerden çıkararak, sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Siverek Devlet Hastanesine kaldırdı.

Jandarma olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, araçta herhangi bir yangın olasılığı için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.