Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te Kur'an Kursu Öğrencilerine Yıl Sonu Etkinliği Düzenlendi

15.08.2018 - 16:19, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te Kur'an Kursu Öğrencilerine Yıl Sonu Etkinliği Düzenlendi

Siverek ilçesinde 2 ay boyunca Diyanet Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 ay boyunca Diyanet Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenlendi.     Şanlıurfa ve Siverek Müftülüğü tarafından Siverek-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan Büyükşehir Siverek Kültür Merkezinde yapılan etkinlik Kur’an tilavetiyle başladı. Etkinlikte bir konuşma yapan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, "Dinimizi insanlara sevindirtmek, hayatlarımızda hakim kılmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Sizlerde inşallah dinimizi çok sevecek ve çok iyi insanlar ve Müslümanlar olacaksınız. Bu vesileyle yaz Kur’an kurslarında emek veren değerli imamlarımıza, müezzin kardeşlerimize ve Kur’an kursu hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi   Öğrenciler tarafından ilahi ve şiirlerin okunduğu etkinlikte çeşitli gösteriler de yer aldı
Siverek ilçesinde 2 ay boyunca Diyanet Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 ay boyunca Diyanet Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenlendi.  
  Şanlıurfa ve Siverek Müftülüğü tarafından Siverek-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan Büyükşehir Siverek Kültür Merkezinde yapılan etkinlik Kur’an tilavetiyle başladı. Etkinlikte bir konuşma yapan Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, "Dinimizi insanlara sevindirtmek, hayatlarımızda hakim kılmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Sizlerde inşallah dinimizi çok sevecek ve çok iyi insanlar ve Müslümanlar olacaksınız. Bu vesileyle yaz Kur’an kurslarında emek veren değerli imamlarımıza, müezzin kardeşlerimize ve Kur’an kursu hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi
  Öğrenciler tarafından ilahi ve şiirlerin okunduğu etkinlikte çeşitli gösteriler de yer aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.