Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te şap makinesi faciaya neden oluyordu

19.06.2018 - 16:05, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te şap makinesi faciaya neden oluyordu

Siverek ilçesinde yolcu minibüsüne arkadan bağlı olan şap makinesi, bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek takla attı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolcu minibüsüne arkadan bağlı olan şap makinesi, bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek takla attı. Yaklaşık 200 metre minibüse bağlı yerde sürüklenen şap makinesi büyük bir faciaya neden olacaktı. Olay Siverek Diyarbakır karayolunun 25’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere, bozulan şap makinesinin bakımını yaptırmak için Diyarbakır’a götüren ismi öğrenilemeyen vatandaşa ait şap makinesi belirlenmeyen bir nedenle, minibüse bağlıyken dengesini kaybederek takla attı. 200 metre minibüse bağlı yerde sürüklenen makine, minibüste bulunan yolcular arasında büyük paniğe neden olurken, şans eseri şoför kaza yapmadan minibüsü durdurabildi. Kaza sonrası Diyarbakır-Siverek karayolu kısa süreliğini trafiğe kapanırken, minibüs ve kullanılamaz hele gelen şap makinesi olay yerinden kaldırıldıktan sonra, yol yeniden trafiğe açıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Siverek ilçesinde yolcu minibüsüne arkadan bağlı olan şap makinesi, bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek takla attı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolcu minibüsüne arkadan bağlı olan şap makinesi, bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek takla attı. Yaklaşık 200 metre minibüse bağlı yerde sürüklenen şap makinesi büyük bir faciaya neden olacaktı.

Olay Siverek Diyarbakır karayolunun 25’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere, bozulan şap makinesinin bakımını yaptırmak için Diyarbakır’a götüren ismi öğrenilemeyen vatandaşa ait şap makinesi belirlenmeyen bir nedenle, minibüse bağlıyken dengesini kaybederek takla attı. 200 metre minibüse bağlı yerde sürüklenen makine, minibüste bulunan yolcular arasında büyük paniğe neden olurken, şans eseri şoför kaza yapmadan minibüsü durdurabildi.

Kaza sonrası Diyarbakır-Siverek karayolu kısa süreliğini trafiğe kapanırken, minibüs ve kullanılamaz hele gelen şap makinesi olay yerinden kaldırıldıktan sonra, yol yeniden trafiğe açıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.