Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te trafik kazası: 8 yaralı

24.05.2021 - 16:01, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te trafik kazası: 8 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.     Kaza Siverek Adıyaman karayolu’nun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Abdulkerim B. idaresindeki 63 EY 521 plakalı otomobil ile Mehmet Dolaş yönetiminde bulunan 06 AC 3868 plakalı otomobille çarpıştı.   Kazada sürücüler ile Yunus Dolaş  Mahide Dolaş  Fatma Zehra Dolaş  Zeynep Bahçivan Melisa Bahçivan ve Mehmet Can Bahçivan yaralandı.   Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından yeniden açıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.  
  Kaza Siverek Adıyaman karayolu’nun 30’uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Abdulkerim B. idaresindeki 63 EY 521 plakalı otomobil ile Mehmet Dolaş yönetiminde bulunan 06 AC 3868 plakalı otomobille çarpıştı.
  Kazada sürücüler ile Yunus Dolaş  Mahide Dolaş  Fatma Zehra Dolaş  Zeynep Bahçivan Melisa Bahçivan ve Mehmet Can Bahçivan yaralandı.
  Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
  Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından yeniden açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.