Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Taşhan Ortaokulu Satranç'ta İl Birincisi Oldu

18.02.2020 - 15:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Taşhan Ortaokulu Satranç'ta İl Birincisi Oldu

2019-2020 okul sporları kapsamında Taşhan ortaokul öğrencileri satranç branşında yıldız kızlar kategorisinde il birincisi oldu.
2019-2020 okul sporları kapsamında Taşhan ortaokul öğrencileri satranç branşında yıldız kızlar kategorisinde il birincisi, yıldız genel kategoride il ikincisi oldu. Birinci olan öğrenciler Şanlıurfa'yı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Başarı kazanan öğrenci, okul idaresi ve öğretmenleri tebrik İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu eden müdürümüz,'Öğrencilerimizin böylesi güzel başarıları bizleri gururlandırıyor. İlçemiz öğrencilerinin ilimizi bölgede temsil ediyor olması bir o kadar gururlandırıcı. Emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi tekrardan tebrik ediyorum" dedi
2019-2020 okul sporları kapsamında Taşhan ortaokul öğrencileri satranç branşında yıldız kızlar kategorisinde il birincisi oldu.

2019-2020 okul sporları kapsamında Taşhan ortaokul öğrencileri satranç branşında yıldız kızlar kategorisinde il birincisi, yıldız genel kategoride il ikincisi oldu. Birinci olan öğrenciler Şanlıurfa'yı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Başarı kazanan öğrenci, okul idaresi ve öğretmenleri tebrik İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu eden müdürümüz,'Öğrencilerimizin böylesi güzel başarıları bizleri gururlandırıyor. İlçemiz öğrencilerinin ilimizi bölgede temsil ediyor olması bir o kadar gururlandırıcı. Emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi tekrardan tebrik ediyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.