Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te çok sayıda silah ve mühimmatı ele geçirildi

SİVEREK 19.04.2024 - 13:14, Güncelleme: 19.04.2024 - 13:14
 

Siverek’te çok sayıda silah ve mühimmatı ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde jandarma komutanlığında yapılan operasyonda çok sayıda silah ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yasa dışı silahlanmayla mücadele çerçevesinde, alınan istihbarı bilgiler doğrultusunda Siverek ilçesinde tespit edilen 3 adrese baskın düzenlendi.  Siverek JASAT, Siverek Asayiş Komando ve 3 Bomba/Mayın arama köpek unsuru ile toplamda 120 jandarma personelinin katılımıyla yapılan operasyon sonucunda; 2 adet G-3 piyade tüfeği, 9 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 1.040 adet G-3 piyade tüfeği fişeği. 2 adet tabanca, bunlara ait şarjör ve mermiler, ruhsatsız av tüfekleri ve 1 adet gaz el bombası ele geçirildi. Şüpheli M.M. M.A. ve H.A. adlı şahıslar gözaltına gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilmek üzere jandarmada işlemleri devam ediliyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde jandarma komutanlığında yapılan operasyonda çok sayıda silah ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yasa dışı silahlanmayla mücadele çerçevesinde, alınan istihbarı bilgiler doğrultusunda Siverek ilçesinde tespit edilen 3 adrese baskın düzenlendi.  Siverek JASAT, Siverek Asayiş Komando ve 3 Bomba/Mayın arama köpek unsuru ile toplamda 120 jandarma personelinin katılımıyla yapılan operasyon sonucunda; 2 adet G-3 piyade tüfeği, 9 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 1.040 adet G-3 piyade tüfeği fişeği. 2 adet tabanca, bunlara ait şarjör ve mermiler, ruhsatsız av tüfekleri ve 1 adet gaz el bombası ele geçirildi.

Şüpheli M.M. M.A. ve H.A. adlı şahıslar gözaltına gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilmek üzere jandarmada işlemleri devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.