Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Arılar bal peteğine Türk bayrağı yaptı

10.07.2019 - 09:05, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Arılar bal peteğine Türk bayrağı yaptı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çıkan bal peteğinde Türk bayrağını yapan arılar görenlere hayrete düşürdü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çıkan bal peteğinde Türk bayrağını yapan arılar görenlere hayrete düşürdü. İlçeye 50 kilometre uzaklıkta bulunan Altınahır kırsal mahallesinde 10 yıldır arıcılık yapan Mahmut kurumlu, arılarının kovanından çıkan bir bal peteği üzerinde Türk bayrağının çizildiğini görünce, gözlerine inanamadı. Peteği arılardan tamamen temizleyen Kurumlu, bal peteğinin üzerinde adeta usta bir ressamın elinden çıkmış bir Türk bayrağının olduğunu fark etti. Mahmut kurumlu arıların ürettiği ballı sağım yaparken üzerinde bayrak yapılmış peteği fark ettiğini söyledi. Kurumlu,” 10 yıldır arıcılık mesleğini yapıyorum, arıların petek üzerinde değişik isimler yazdıklarını duydum ama bire bir böyle bir olaya tanık olmamıştım. Geçenlerde arılarımdan bal sağımı yaparken peteğin üzerinde bayrağa benzer bir şekil gördüm, peteğin üzerinden arıları tamamen temizlediğimde, çok güzel yapılmış bir Türk bayrağının olduğunu fark ettim.” Dedi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çıkan bal peteğinde Türk bayrağını yapan arılar görenlere hayrete düşürdü.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çıkan bal peteğinde Türk bayrağını yapan arılar görenlere hayrete düşürdü.

İlçeye 50 kilometre uzaklıkta bulunan Altınahır kırsal mahallesinde 10 yıldır arıcılık yapan Mahmut kurumlu, arılarının kovanından çıkan bir bal peteği üzerinde Türk bayrağının çizildiğini görünce, gözlerine inanamadı. Peteği arılardan tamamen temizleyen Kurumlu, bal peteğinin üzerinde adeta usta bir ressamın elinden çıkmış bir Türk bayrağının olduğunu fark etti.

Mahmut kurumlu arıların ürettiği ballı sağım yaparken üzerinde bayrak yapılmış peteği fark ettiğini söyledi. Kurumlu,” 10 yıldır arıcılık mesleğini yapıyorum, arıların petek üzerinde değişik isimler yazdıklarını duydum ama bire bir böyle bir olaya tanık olmamıştım. Geçenlerde arılarımdan bal sağımı yaparken peteğin üzerinde bayrağa benzer bir şekil gördüm, peteğin üzerinden arıları tamamen temizlediğimde, çok güzel yapılmış bir Türk bayrağının olduğunu fark ettim.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.