Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Avukat Karavar Ak Partiden aday adayı oldu

23.04.2018 - 12:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Avukat Karavar Ak Partiden aday adayı oldu

24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçiminde Av. Mehmet Karavar şu günlerde siyasi çevrelerde ve halk arasında en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi
24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçiminde Av. Mehmet Karavar şu günlerde siyasi çevrelerde ve halk arasında en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Genç Avukat Mehmet Karavar, Yüksek temposu ve pozitif enerjisiyle hemşerilerinin ilgi odağı olan başarılı avukatı Siverekli hemşerileri 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekili olarak görmek istiyorlar. TBMM'nin 20'inci ve 21'inci Dönem Şanlıurfa Milletvekili olan Ahmet Karavar oğlu olan Av. Mehmet Karavar eğitimi ve çalışkanlığı ile ön plana çıkan isimlerin başında geliyor. Av. Mehmet Karavar kimdir? TBMM 20. ve 21. Donem Şanlıurfa milletvekili olan Ahmet Karavar’ın oğlu Av. Mehmet Karavar, İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’de tamamladı. Üniversite eğitimini Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinde uluslar arası Hukuk Fakültesinde ihtisas yaptı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk fakültesinde eğitimini tamamlayarak serbest avukatlık mesleğini icra etmektedir. Tarım kredi kooperatifi merkez birliğine bağlı TAR-NET şirketinde yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevinde bulundu. Evli 5 çocuk babası olan Mehmet Karavar aktif olarak avukatlık mesleğinin yanında çiftçilikte yapıyor. Haber Merkezi
24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçiminde Av. Mehmet Karavar şu günlerde siyasi çevrelerde ve halk arasında en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi

24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçiminde Av. Mehmet Karavar şu günlerde siyasi çevrelerde ve halk arasında en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Genç Avukat Mehmet Karavar, Yüksek temposu ve pozitif enerjisiyle hemşerilerinin ilgi odağı olan başarılı avukatı Siverekli hemşerileri 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekili olarak görmek istiyorlar.
TBMM'nin 20'inci ve 21'inci Dönem Şanlıurfa Milletvekili olan Ahmet Karavar oğlu olan Av. Mehmet Karavar eğitimi ve çalışkanlığı ile ön plana çıkan isimlerin başında geliyor.

Av. Mehmet Karavar kimdir?


TBMM 20. ve 21. Donem Şanlıurfa milletvekili olan Ahmet Karavar’ın oğlu Av. Mehmet Karavar, İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’de tamamladı. Üniversite eğitimini Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinde uluslar arası Hukuk Fakültesinde ihtisas yaptı. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hukuk fakültesinde eğitimini tamamlayarak serbest avukatlık mesleğini icra etmektedir. Tarım kredi kooperatifi merkez birliğine bağlı TAR-NET şirketinde yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevinde bulundu. Evli 5 çocuk babası olan Mehmet Karavar aktif olarak avukatlık mesleğinin yanında çiftçilikte yapıyor.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.