Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bülent Börekçilik Siverek'te Açıldı

SİVEREK 05.03.2020 - 16:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bülent Börekçilik Siverek'te Açıldı

Türkiye genelinde her geçen gün ününü daha da yayan Bülent Börekçiliğin Siverek'te şubesi açıldı.
Türkiye genelinde her geçen gün ününü daha da yayan Bülent Börekçiliğin Siverek'te şubesi açıldı. Hasan Çelebi Mah. No:9/b ( Yusuf Sami Kız ortaokulu arkası) da bugün itibari ile hizmete açılan Bülent Börekçilik büyük bir katılımla açıldı. Akdeniz Yöresine ait 3 çeşit peynir, Erzincan yöresine ait tereyağı ve baklava hamurundan yapılan börek açılışa katılan misafirlere  dağıtıldı. Açılışa özel olarak ücretsiz bir şekilde dağıtımı yapılan böreklere ilgi yoğundu. Girişimci iş insanı Muhsin Bilgen tarafından açılan Bülent Börekçilik şubesi bundan sonra Siverek'te yaşayan vatandaşlara hizmet verecek. Bülent Börekçilik ile ilgili Haber Siverek'e açıklamalarda bulunan Muhsin Bilgen," Türkiye de birçok il ve ilçede şubeleri bulunan damağı ve tadı harika Bülent Börekçiliği ilçemize de getirmek istedik ve bugün itibarıyla Siverek'li börek sevenleri Bülent Börekçilik'le buluşturduk , yoğun ilgi ve alaka ile açılan şubemiz bundan böyle Bülent Börekçiliğin bu eşsiz lezzetlerini her gün sunmaya devam edecek. Açılışta’da gördük ki Siverek'liler bu lezzeti çok sevdi , bizlerde hemşerilerimizin ilgisine layık olmaya çalışacak ve en özel lezzetlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz diye konuştu. Bülent Börekçilik Adres ve iletişim Adres: Hasan Çelebi Mah. No:9/b ( Yusuf Sami Kız ortaokulu arkası) Telefon: 0414 552 3000
Türkiye genelinde her geçen gün ününü daha da yayan Bülent Börekçiliğin Siverek'te şubesi açıldı.

Türkiye genelinde her geçen gün ününü daha da yayan Bülent Börekçiliğin Siverek'te şubesi açıldı.

Hasan Çelebi Mah. No:9/b ( Yusuf Sami Kız ortaokulu arkası) da bugün itibari ile hizmete açılan Bülent Börekçilik büyük bir katılımla açıldı. Akdeniz Yöresine ait 3 çeşit peynir, Erzincan yöresine ait tereyağı ve baklava hamurundan yapılan börek açılışa katılan misafirlere  dağıtıldı. Açılışa özel olarak ücretsiz bir şekilde dağıtımı yapılan böreklere ilgi yoğundu.

Girişimci iş insanı Muhsin Bilgen tarafından açılan Bülent Börekçilik şubesi bundan sonra Siverek'te yaşayan vatandaşlara hizmet verecek.

Bülent Börekçilik ile ilgili Haber Siverek'e açıklamalarda bulunan Muhsin Bilgen," Türkiye de birçok il ve ilçede şubeleri bulunan damağı ve tadı harika Bülent Börekçiliği ilçemize de getirmek istedik ve bugün itibarıyla Siverek'li börek sevenleri Bülent Börekçilik'le buluşturduk , yoğun ilgi ve alaka ile açılan şubemiz bundan böyle Bülent Börekçiliğin bu eşsiz lezzetlerini her gün sunmaya devam edecek. Açılışta’da gördük ki Siverek'liler bu lezzeti çok sevdi , bizlerde hemşerilerimizin ilgisine layık olmaya çalışacak ve en özel lezzetlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz diye konuştu.

Bülent Börekçilik Adres ve iletişim

Adres: Hasan Çelebi Mah. No:9/b ( Yusuf Sami Kız ortaokulu arkası)

Telefon: 0414 552 3000

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.