Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Fettahlı’dan Zehir Zemberek Açıklamalar

27.02.2018 - 13:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Fettahlı’dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Siverek Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı resmi Twitter hesabından özelikle Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile diğer bazı kurumlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu
Siverek Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı resmi Twitter hesabından özelikle Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile diğer bazı kurumlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, Vakıf Müdürünün acilen istifa etmesi gerektiğini belirtti. İşte Fettahlı’nın paylaşımları Değerli Hemşerilerim Uzun zamandır ilgilendiğim ve defalarca uyarı, İkazlarıma rağmen Siverek sosyal Yardımlaşma Vakfı sistemi ne zaman düzelecektir, vatandaşlarımızın mağduriyeti ne zaman giderilecektir. Vakıf,Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetler kesilmiyor,çözüm bulunamıyor..Bu sorunlara Ne zaman çözüm bulunacak, bu asil millet hala bu acıları çekmeye devam mı edecek? Oyun kuranlar,Tezgah çevirenler,kirli iş birliği yapan alçaklar,sizin kurduğunuz tezgahları da,Senaryolarda başınıza yıkacağım..Her şeyi biliyor ve izliyorum..Bu memleket üstünde Ameliyat yaptırmam.. Bütün yapılanların hesabı sorulacak, MHP ve Şahsımla ilgili ikili oynayan şerefsizleri de gün yüzüne çıkaracak, tarihin sayfalarına hain diye yazdıracağım. Bu da size Mustafa FETTAHLI sözü olsun. Siverekli Medet Çocuklarına mama Götüremedi Hala duymayacakmısınız? Vakıf Müdürü hala evrak evrak diye zavallı insanları mağdur ederek o koltukta oturmayı sürdürecekmisin? İnsaniyet ve merhamet makamlarda mı öldü? Yapılacak bellidir Söz yetkililerindir? Benim ilçemde bir çocuk aç Yattıysa ben susmam be geri durmam. Herkes kendine yakışanı yapsın ve vakıf Müdürü onurluca istifa edip, kendine yakışanı yapsın.
Siverek Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı resmi Twitter hesabından özelikle Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile diğer bazı kurumlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Siverek Milliyetçi Hareket Partisi Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı resmi Twitter hesabından özelikle Siverek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile diğer bazı kurumlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, Vakıf Müdürünün acilen istifa etmesi gerektiğini belirtti.

İşte Fettahlı’nın paylaşımları

Değerli Hemşerilerim Uzun zamandır ilgilendiğim ve defalarca uyarı, İkazlarıma rağmen Siverek sosyal Yardımlaşma Vakfı sistemi ne zaman düzelecektir, vatandaşlarımızın mağduriyeti ne zaman giderilecektir.

Vakıf,Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetler kesilmiyor,çözüm bulunamıyor..Bu sorunlara Ne zaman çözüm bulunacak, bu asil millet hala bu acıları çekmeye devam mı edecek?

Oyun kuranlar,Tezgah çevirenler,kirli iş birliği yapan alçaklar,sizin kurduğunuz tezgahları da,Senaryolarda başınıza yıkacağım..Her şeyi biliyor ve izliyorum..Bu memleket üstünde Ameliyat yaptırmam..

Bütün yapılanların hesabı sorulacak, MHP ve Şahsımla ilgili ikili oynayan şerefsizleri de gün yüzüne çıkaracak, tarihin sayfalarına hain diye yazdıracağım. Bu da size Mustafa FETTAHLI sözü olsun.

Siverekli Medet Çocuklarına mama Götüremedi Hala duymayacakmısınız? Vakıf Müdürü hala evrak evrak diye zavallı insanları mağdur ederek o koltukta oturmayı sürdürecekmisin? İnsaniyet ve merhamet makamlarda mı öldü?

Yapılacak bellidir Söz yetkililerindir? Benim ilçemde bir çocuk aç Yattıysa ben susmam be geri durmam. Herkes kendine yakışanı yapsın ve vakıf Müdürü onurluca istifa edip, kendine yakışanı yapsın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.