Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Genç şairin 2. kitabı çıktı

SİVEREK 01.07.2020 - 01:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Genç şairin 2. kitabı çıktı

Siverek’li genç şair Ramazan Çetiner çıkardığı 2. Şiir kitabının tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi
Siverek’li genç şair Ramazan Çetiner çıkardığı 2. Şiir kitabının tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi Şanlıurfa-Siverek doğumlu ve ayrıca Siverek’te öğretmenlik görevi yapan Ramazan Çetiner, ‘Ferze’ adlı 2. Şiir kitabının tanıtımı için ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Daha önce değişik tarihlerde yazdığı şiirleri, ‘Merhaba’ adlı kitapta toplayan Çetiner, ikinci kitabının kendisinde daha fazla heyecan yarattığını belirtti. Çetiner,” Yazan, çizen ve düşünen toplumlar hep ilerlemiştir ve bizde yılmadan usanmadan yazarak, çizerek bu ilerlemeye katkı sunmaya çalışacağız. Toplum olarak yaptığımız bir hata var, oda Yaptığımız çalışmalardan anında sonuç beklemektir. Oysa belki bizim şimdi yazıp, çizdiklerimiz bir yüzyıl sonra anlaşılacak, yada daha fazla değeri olacak. Biz bize düşen görevi yapacağız, sonuç ne olur onu bilemeyiz” Gazetecilerin niye şiir yazdığını da cevaplayan Ramazan Çetiner,” Ben her şeyin bir dili olduğuna inanıyorum, bir taşın, bir ağacın veya insan dışında her şeyinde bir dili var, işte şiir aslında o konuşamayanların sesidir, haykırmak istersiniz haykıramazsınız ama şiirle o derdinizi, özleminizi, sevginizi anlatırsınız. Şiir her şey olduğu için şiirleri yazmaya karar verdim” dedi Kitaplarının internetten sipariş edilebileceğini belirten Ramazan Çetiner, kent merkezindeki kitapevlerinden de temin edilebileceğini söyledi.
Siverek’li genç şair Ramazan Çetiner çıkardığı 2. Şiir kitabının tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi

Siverek’li genç şair Ramazan Çetiner çıkardığı 2. Şiir kitabının tanıtımı için gazetecilerle bir araya geldi

Şanlıurfa-Siverek doğumlu ve ayrıca Siverek’te öğretmenlik görevi yapan Ramazan Çetiner, ‘Ferze’ adlı 2. Şiir kitabının tanıtımı için ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Daha önce değişik tarihlerde yazdığı şiirleri, ‘Merhaba’ adlı kitapta toplayan Çetiner, ikinci kitabının kendisinde daha fazla heyecan yarattığını belirtti. Çetiner,” Yazan, çizen ve düşünen toplumlar hep ilerlemiştir ve bizde yılmadan usanmadan yazarak, çizerek bu ilerlemeye katkı sunmaya çalışacağız. Toplum olarak yaptığımız bir hata var, oda Yaptığımız çalışmalardan anında sonuç beklemektir. Oysa belki bizim şimdi yazıp, çizdiklerimiz bir yüzyıl sonra anlaşılacak, yada daha fazla değeri olacak. Biz bize düşen görevi yapacağız, sonuç ne olur onu bilemeyiz”

Gazetecilerin niye şiir yazdığını da cevaplayan Ramazan Çetiner,” Ben her şeyin bir dili olduğuna inanıyorum, bir taşın, bir ağacın veya insan dışında her şeyinde bir dili var, işte şiir aslında o konuşamayanların sesidir, haykırmak istersiniz haykıramazsınız ama şiirle o derdinizi, özleminizi, sevginizi anlatırsınız. Şiir her şey olduğu için şiirleri yazmaya karar verdim” dedi

Kitaplarının internetten sipariş edilebileceğini belirten Ramazan Çetiner, kent merkezindeki kitapevlerinden de temin edilebileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.