Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te otizm sınıfı kuruldu

17.01.2020 - 13:13, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te otizm sınıfı kuruldu

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı katkılarıyla Özel Otizm Sınıfı kuruldu.
 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı katkılarıyla Özel Otizm Sınıfı kuruldu.      İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Şehit Cuma İbiş Ortaokulunda kurulan  özel sınıfın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, özel Otizm Sınıfı kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek,"Hep birlikte vatanımızın, milletimizin geleceği için canla başla çalışmalıyız, şimdi bu sınıflarda eğitim görecek olan öğrenciler yarınların yöneticileri, öğretmenleri, vatanımızın bel kemiğini oluşturacak bireyleri olacaklar. İşte bizlerde eğitim gönüllülerin katkısıyla yarınlarımızın geleceği olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.   Tohum Otizim Vakfının 105'inci sınıfını kurmanın sevincini yaşadıklarını belirten Vakıf Genel Müdürü Betül Selcen Özer, "Otizmli öğrenciler burada hem eğitimini görüyor ve hem de normal öğrenciler gibi, normal şartlarla öğrencilerle oynuyor, eğleniyorlar. öğrencilerimiz pırıl pırıl geleceğe hazırlanıyor. burada olmamızdan dolayı guruluyuz" diye konuştu.    Açılış törenine Siverek Belediye Başkan Vekili Mahmut Güzen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurİ Kapanoğlu ve Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer da katıldı.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı katkılarıyla Özel Otizm Sınıfı kuruldu.

 Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı katkılarıyla Özel Otizm Sınıfı kuruldu.

  
  İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Şehit Cuma İbiş Ortaokulunda kurulan  özel sınıfın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, özel Otizm Sınıfı kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek,"Hep birlikte vatanımızın, milletimizin geleceği için canla başla çalışmalıyız, şimdi bu sınıflarda eğitim görecek olan öğrenciler yarınların yöneticileri, öğretmenleri, vatanımızın bel kemiğini oluşturacak bireyleri olacaklar. İşte bizlerde eğitim gönüllülerin katkısıyla yarınlarımızın geleceği olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.


  Tohum Otizim Vakfının 105'inci sınıfını kurmanın sevincini yaşadıklarını belirten Vakıf Genel Müdürü Betül Selcen Özer, "Otizmli öğrenciler burada hem eğitimini görüyor ve hem de normal öğrenciler gibi, normal şartlarla öğrencilerle oynuyor, eğleniyorlar. öğrencilerimiz pırıl pırıl geleceğe hazırlanıyor. burada olmamızdan dolayı guruluyuz" diye konuştu. 


  Açılış törenine Siverek Belediye Başkan Vekili Mahmut Güzen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurİ Kapanoğlu ve Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı Genel Müdürü Betül Selcen Özer da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.