Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'ten İdlib için bir tır yardım malzemesi yola çıktı

SİVEREK 31.01.2020 - 14:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'ten İdlib için bir tır yardım malzemesi yola çıktı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Siverek Müftülü tarafından İdlib'te savaşta mağdur olan insanlar için başlatılan yardım kampanyasında, toplanan bir tır'lık yardım malzemesi yola çıktı.
Siverek Müftülü tarafından İdlib'te savaşta mağdur olan insanlar için başlatılan yardım kampanyasında, toplanan bir tır'lık yardım malzemesi yola çıktı. Siverek İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından 2011 yılından beri iç savaş nedeniyle yerinden yurdundan olan ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Suriye'liler için 2 hafta önce başlatmış olduğu , 'Siverek Ekmeğini Mazlumlarla Paylaşıyor' yardım kampanyasında toplanan bir tır'lık malzeme dualarla yola çıktı. Yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş," Siverek İlçe Müftülü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle mazlum Suriye halkı için 2 hafta önce bir yardım kampanyası düzenlemiştik, bu süre içerisinde un, gıda, giyecek ve yiyecek malzemesi ile diğer ihtiyaç malzemeleri topladık ve kampanya neticesinde bugün toplanan yardımlar sahiplerine ulaştırılmaz üzere yola çıkıyor" diye konuştu İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş yardım kampanyasına destek veren herkese de teşekkür etti.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Siverek Müftülü tarafından İdlib'te savaşta mağdur olan insanlar için başlatılan yardım kampanyasında, toplanan bir tır'lık yardım malzemesi yola çıktı.

Siverek Müftülü tarafından İdlib'te savaşta mağdur olan insanlar için başlatılan yardım kampanyasında, toplanan bir tır'lık yardım malzemesi yola çıktı.

Siverek İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından 2011 yılından beri iç savaş nedeniyle yerinden yurdundan olan ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Suriye'liler için 2 hafta önce başlatmış olduğu , 'Siverek Ekmeğini Mazlumlarla Paylaşıyor' yardım kampanyasında toplanan bir tır'lık malzeme dualarla yola çıktı.

Yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş," Siverek İlçe Müftülü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle mazlum Suriye halkı için 2 hafta önce bir yardım kampanyası düzenlemiştik, bu süre içerisinde un, gıda, giyecek ve yiyecek malzemesi ile diğer ihtiyaç malzemeleri topladık ve kampanya neticesinde bugün toplanan yardımlar sahiplerine ulaştırılmaz üzere yola çıkıyor" diye konuştu

İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş yardım kampanyasına destek veren herkese de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.