Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Trafo Cayır Cayır Yandı

SİVEREK 09.07.2020 - 20:40, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Trafo Cayır Cayır Yandı

Camikebir Mahallesinde elektrik trafosu cayır cayır yandı
Haber: Mevlüt Bayraktar-(Videolu) Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde elektrik trafosu cayır cayır yandı, yanan trafoya itfaiye ekipleri müdahale etti. Olay ilçenin Camikebir Mahallesinde meydana geldi. Henüz belirlenmeyen bir nedenle Mahalleye enerji veren trafoda patlamalar ve ardından yangın meydana geldi. Trafonun yandığını gören vatandaşlar, olay yerine polis ve itfaiye ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. TEDAŞ ekipleri trafoya gelen enerjiyi keserken, itfaiye ekipleride tazikli su ile devam eden yangına müdahale etti. Trafonun yanması ve itfiye ekiplerinin müdahalesi vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydett.      
Camikebir Mahallesinde elektrik trafosu cayır cayır yandı

Haber: Mevlüt Bayraktar-(Videolu)

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde elektrik trafosu cayır cayır yandı, yanan trafoya itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay ilçenin Camikebir Mahallesinde meydana geldi. Henüz belirlenmeyen bir nedenle Mahalleye enerji veren trafoda patlamalar ve ardından yangın meydana geldi. Trafonun yandığını gören vatandaşlar, olay yerine polis ve itfaiye ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. TEDAŞ ekipleri trafoya gelen enerjiyi keserken, itfaiye ekipleride tazikli su ile devam eden yangına müdahale etti.

Trafonun yanması ve itfiye ekiplerinin müdahalesi vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydett.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.