Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yenişehir Mahalle Muhtar Adayından Teşekkür Mesajı

28.03.2019 - 10:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yenişehir Mahalle Muhtar Adayından Teşekkür Mesajı

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala, mahalle muhtar adayları da çalışmalarına yoğunluk verdi.
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala, mahalle muhtar adayları da çalışmalarına yoğunluk verdi. Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Fahri Yeşilyaprak, 2 aylık propaganda çalışması sırasında kendisine destek veren kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür mesajı yayımladı Yeşilyaprak mesajında,” Kıymetli saygıdeğer Siverek halkı ve Yenişehir sakinleri, 31 Marttaki muhtarlık seçimlerinde bana desteklerini esirgemeyen başta Yenişehir halkı, çarşı esnafı, emniyet mensuplarına, Haber Siverek sitesine,  öğretmen, memur, zabıta, infaz kurumunda çalışan arkadaşlarıma,  elektrik arızasında çalışan arkadaşlarıma ve belediye personeline, özelikle ŞUSKİ ve karayolları müdürlüğüne ve Yenişehir mahallesi esnaf arkadaşlarıma bana gösterdikleri tüm ilgi ve sevgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarından dolayı, kalbini kırdığım ve üzdüğüm insanlardan şimdiden özür diliyor ve kalbini kırdığım, üzdüğüm herkesin hakkını helal etmesini diliyorum. Fahri Yeşilyaprak-Siverek Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala, mahalle muhtar adayları da çalışmalarına yoğunluk verdi.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala, mahalle muhtar adayları da çalışmalarına yoğunluk verdi.

Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı Fahri Yeşilyaprak, 2 aylık propaganda çalışması sırasında kendisine destek veren kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür mesajı yayımladı

Yeşilyaprak mesajında,” Kıymetli saygıdeğer Siverek halkı ve Yenişehir sakinleri, 31 Marttaki muhtarlık seçimlerinde bana desteklerini esirgemeyen başta Yenişehir halkı, çarşı esnafı, emniyet mensuplarına, Haber Siverek sitesine,  öğretmen, memur, zabıta, infaz kurumunda çalışan arkadaşlarıma,  elektrik arızasında çalışan arkadaşlarıma ve belediye personeline, özelikle ŞUSKİ ve karayolları müdürlüğüne ve Yenişehir mahallesi esnaf arkadaşlarıma bana gösterdikleri tüm ilgi ve sevgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Seçim çalışmalarından dolayı, kalbini kırdığım ve üzdüğüm insanlardan şimdiden özür diliyor ve kalbini kırdığım, üzdüğüm herkesin hakkını helal etmesini diliyorum.

Fahri Yeşilyaprak-Siverek Yenişehir Mahallesi Muhtar Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.