Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Bucak’tan Kurban Bayramı mesajı

SİVEREK 09.07.2022 - 02:10, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Bucak’tan Kurban Bayramı mesajı

Siverek Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bucak mesajında 'Maneviyatımızla birlikte, ümmetin ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren,  yardımın ve bölüşmenin her zamankinden daha fazla hatırlandığı dini bayramımız olan Mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Biz İslam ümmeti için çok önemli olan bu kutsal günleri layığı ile yaşamayı yüce Allah bize nasip etsin ve bizleri dosdoğru yoldan ayırmamasını temenni ederken, ülkemizin, milletimizin, tüm İslam Âleminin mübarek kurban bayramını tekrardan kutluyor, sağlık ve huzur içinde, birlik ve beraberlik dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”
Siverek Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bucak mesajında 'Maneviyatımızla birlikte, ümmetin ve milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren,  yardımın ve bölüşmenin her zamankinden daha fazla hatırlandığı dini bayramımız olan Mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Biz İslam ümmeti için çok önemli olan bu kutsal günleri layığı ile yaşamayı yüce Allah bize nasip etsin ve bizleri dosdoğru yoldan ayırmamasını temenni ederken, ülkemizin, milletimizin, tüm İslam Âleminin mübarek kurban bayramını tekrardan kutluyor, sağlık ve huzur içinde, birlik ve beraberlik dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.