Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İyilik Sensin Derneğinden kırtasiye kampanyası

SİVEREK 17.08.2022 - 10:19, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İyilik Sensin Derneğinden kırtasiye kampanyası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet yürüten Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği, okulların açılmasına doğru kırtasiye yardımı kampanyası düzenledi.
Geçtiğimiz günlerde bir grup gönüllü tarafından kurulan Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği, ilçede maddi durumu yetersiz olan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunmak için amacıyla kampanyası düzenledi. Yapılan kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Siverek İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Daha önce bir grup gönüllü arkadaşla yaptığımız yardım çalışmalarını, dernek çatısı altında yapmaya karar verdik ve çok şükür geçtiğimiz gönlerde Şanlıurfa Valiliği tarafından derneğimiz kuruluşu kabul edilerek, resmileşti. Dernek çatısı altında inşallah daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bilindiği gibi önümüzde ki günlerde 2022-2023 eğitim öğretime başlanmış olacak, maalesef birçok ailemizin okula gidecek öğrencileri için kırtasiye alacak güçleri yok ve birçok aile bize başvurdu. Bizde bu ailelerimize azda olsa kırtasiye desteğinde bulunmak için, eğitim öğretim öncesi böyle bir kampanya düzenledik. Burada bizim amacımız, hayırsever ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında bir köprü oluşturmaktır. İsteyen hayırseverler, bizzat kendi elleriyle kırtasiyeleri götürüp öğrencilere teslim edebilir.” ‘Bu yıl her şeyde olduğu gibi kırtasiye fiyatlarında da büyük bir artış olduğuna’ dikkat çeken Bayraktar,” Bir öğrenci için ortalama kırtasiye gideri 350 TL civarında, tabi bu her şeyi karşılamıyor ama belirli bir süre için yeter. Destek olmak isteyen hayırseverler 0536 318 74 02 telefonundan, ya da @iyiliksensin63 instagram hesabından bize ulaşabilir” dedi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde faaliyet yürüten Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği, okulların açılmasına doğru kırtasiye yardımı kampanyası düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde bir grup gönüllü tarafından kurulan Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği, ilçede maddi durumu yetersiz olan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunmak için amacıyla kampanyası düzenledi.

Yapılan kampanya ile ilgili açıklamada bulunan Siverek İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Daha önce bir grup gönüllü arkadaşla yaptığımız yardım çalışmalarını, dernek çatısı altında yapmaya karar verdik ve çok şükür geçtiğimiz gönlerde Şanlıurfa Valiliği tarafından derneğimiz kuruluşu kabul edilerek, resmileşti. Dernek çatısı altında inşallah daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.

Bilindiği gibi önümüzde ki günlerde 2022-2023 eğitim öğretime başlanmış olacak, maalesef birçok ailemizin okula gidecek öğrencileri için kırtasiye alacak güçleri yok ve birçok aile bize başvurdu. Bizde bu ailelerimize azda olsa kırtasiye desteğinde bulunmak için, eğitim öğretim öncesi böyle bir kampanya düzenledik. Burada bizim amacımız, hayırsever ile ihtiyaç sahibi insanlar arasında bir köprü oluşturmaktır. İsteyen hayırseverler, bizzat kendi elleriyle kırtasiyeleri götürüp öğrencilere teslim edebilir.”

‘Bu yıl her şeyde olduğu gibi kırtasiye fiyatlarında da büyük bir artış olduğuna’ dikkat çeken Bayraktar,” Bir öğrenci için ortalama kırtasiye gideri 350 TL civarında, tabi bu her şeyi karşılamıyor ama belirli bir süre için yeter. Destek olmak isteyen hayırseverler 0536 318 74 02 telefonundan, ya da @iyiliksensin63 instagram hesabından bize ulaşabilir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.