Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İyilik Sizsiniz Platformu ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

31.08.2021 - 22:11, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İyilik Sizsiniz Platformu ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesiyilik Sizsiniz Platformu ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyorndeki ihtiyaç sahiplerini belirleyen İyilik Sizsiniz Platformu, gönüllülerin katkılarıyla yardımlarını sürdürüyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesiyilik Sizsiniz Platformu ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyorndeki ihtiyaç sahiplerini belirleyen İyilik Sizsiniz Platformu, gönüllülerin katkılarıyla yardımlarını sürdürüyor.   Bir süre önce bir grup gönüllü tarafından oluşturulan İyilik Sizsiniz Platformu, vatandaşların bildirdiği ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. Suriye’deki iç savaş nedeniyle ülkeden ayrılarak Siverek ilçesine yerleşen bir ailenin kötü şartlarda yaşadığı bilgisi üzerine harekete geçen İyilik Sizsiniz Platformu gönüllüleri aileyi yerinde ziyaret etti. Aileye sahip çıkan platform gönüllüleri, kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren anne ve 3 çocuk için ev buldu. Ailenin yerleştirildiği ev için malzeme temin eden gönüllüler, hayırseverlerin yardımıyla anne ve 3 çocuğunu yeni evlerine kavuşturdu. Son bir ayda birçok aileye yardım eli uzattıklarını dile getiren İyilik Sizsiniz Platformu sözcüsü Mevlüt Bayraktar, isteyen herkesin katkı sunabileceğini söyledi. Özellikle zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ailelerin öncelikleri olduğunu belirten Bayraktar, “Gördüğümüz manzara karşısında yüreğimiz burkuluyor. Özellikle iç savaşın sürdüğü Suriyeli ailelerin hangi şartlarda yaşadıklarını insanlarımızın görmesi gerekiyor. İnsanlarımızın biraz da olsa empati yapmaları durumunda kayıtsız kalmayacaklarına eminim. Şu an İyilik Sizsiniz Platformu olarak gönüllülerimizin bağışları ve katkılarıyla bu ailelere yetişmeye çalışıyoruz. Bizim maddi olarak bir beklentimiz yok ancak ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenen ihtiyaçlarının karşılanması için hayırseverlere ve gönüllülere ihtiyacımız var. Bu noktada katkı sunmak isteyenler 0536 318 74 02 numaralı telefondan bize ulaşabilir. Yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığına emin olmak isteyenleri de mutlaka çalışmalarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.,
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesiyilik Sizsiniz Platformu ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyorndeki ihtiyaç sahiplerini belirleyen İyilik Sizsiniz Platformu, gönüllülerin katkılarıyla yardımlarını sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesiyilik Sizsiniz Platformu ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyorndeki ihtiyaç sahiplerini belirleyen İyilik Sizsiniz Platformu, gönüllülerin katkılarıyla yardımlarını sürdürüyor.

 

Bir süre önce bir grup gönüllü tarafından oluşturulan İyilik Sizsiniz Platformu, vatandaşların bildirdiği ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Suriye’deki iç savaş nedeniyle ülkeden ayrılarak Siverek ilçesine yerleşen bir ailenin kötü şartlarda yaşadığı bilgisi üzerine harekete geçen İyilik Sizsiniz Platformu gönüllüleri aileyi yerinde ziyaret etti.

Aileye sahip çıkan platform gönüllüleri, kötü şartlarda yaşam mücadelesi veren anne ve 3 çocuk için ev buldu.

Ailenin yerleştirildiği ev için malzeme temin eden gönüllüler, hayırseverlerin yardımıyla anne ve 3 çocuğunu yeni evlerine kavuşturdu.

Son bir ayda birçok aileye yardım eli uzattıklarını dile getiren İyilik Sizsiniz Platformu sözcüsü Mevlüt Bayraktar, isteyen herkesin katkı sunabileceğini söyledi.

Özellikle zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ailelerin öncelikleri olduğunu belirten Bayraktar, “Gördüğümüz manzara karşısında yüreğimiz burkuluyor. Özellikle iç savaşın sürdüğü Suriyeli ailelerin hangi şartlarda yaşadıklarını insanlarımızın görmesi gerekiyor. İnsanlarımızın biraz da olsa empati yapmaları durumunda kayıtsız kalmayacaklarına eminim. Şu an İyilik Sizsiniz Platformu olarak gönüllülerimizin bağışları ve katkılarıyla bu ailelere yetişmeye çalışıyoruz. Bizim maddi olarak bir beklentimiz yok ancak ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenen ihtiyaçlarının karşılanması için hayırseverlere ve gönüllülere ihtiyacımız var. Bu noktada katkı sunmak isteyenler 0536 318 74 02 numaralı telefondan bize ulaşabilir. Yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştığına emin olmak isteyenleri de mutlaka çalışmalarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.