Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te görevli öğretmen çift kaza yaptı, otomobil alev topuna döndü

SİVEREK 08.08.2022 - 19:50, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te görevli öğretmen çift kaza yaptı, otomobil alev topuna döndü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görevli öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobil takla attı, alev topuna dönen otomobilden öğretmen çift ve bebekleri son anda kurtarıldı.
  Kaza akşam saatlerine doğru Siverek-Çermik Karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre C.Z' idaresinde ki plakası öğrenilemeyen otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak, şarampole devrildi. Yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı fark etmesi üzerine, araçta sıkışan sürücü ile birlikte G.Z ve bir yaşındaki bebeği kurtarıldı. Yaralıların kurtarılması ardından otomobilde başlayan yangın kısa sürede her yeri sardı. Otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.   Yaralı çift ve bebekleri olay yerine çağrılan ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesine, daha sonra Ergani Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.   Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görevli öğretmenlerin içinde bulunduğu otomobil takla attı, alev topuna dönen otomobilden öğretmen çift ve bebekleri son anda kurtarıldı.

  Kaza akşam saatlerine doğru Siverek-Çermik Karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre C.Z' idaresinde ki plakası öğrenilemeyen otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak, şarampole devrildi. Yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı fark etmesi üzerine, araçta sıkışan sürücü ile birlikte G.Z ve bir yaşındaki bebeği kurtarıldı. Yaralıların kurtarılması ardından otomobilde başlayan yangın kısa sürede her yeri sardı. Otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

  Yaralı çift ve bebekleri olay yerine çağrılan ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesine, daha sonra Ergani Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
  Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.