Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverekliler Urfa-Suruç karayolunda kaza yaptı: 2 ölü 4 yaralı

SİVEREK 08.10.2022 - 11:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverekliler Urfa-Suruç karayolunda kaza yaptı: 2 ölü 4 yaralı

Kaza, akşam saat 19.50 sıralarında “Ölüm Yolu” olarak adlandırılan Şanlıurfa-Suruç yolunda yaşandı.
İddiaya göre, Siverek’ten bir dergaha ziyaret amacıyla yola çıkan Sivereklilerin içinde bulunduğu minibüs aralarında bir polis aracının da bulunduğu 2 araç ile zincirleme kaza yaptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekiplerince Yılmaz Asım Taş’ın (40) kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar da ambulanslarla hastaneye sevk edildi.   Ağır yaralı olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz Altundaş (56) doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.   Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Bayram Demir (41), Berat Altundaş (8) ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sabri Kuş (20) ve Ahmet Erdem’in (45) sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza, akşam saat 19.50 sıralarında “Ölüm Yolu” olarak adlandırılan Şanlıurfa-Suruç yolunda yaşandı.

İddiaya göre, Siverek’ten bir dergaha ziyaret amacıyla yola çıkan Sivereklilerin içinde bulunduğu minibüs aralarında bir polis aracının da bulunduğu 2 araç ile zincirleme kaza yaptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekiplerince Yılmaz Asım Taş’ın (40) kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar da ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

 

Ağır yaralı olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yılmaz Altundaş (56) doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Bayram Demir (41), Berat Altundaş (8) ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sabri Kuş (20) ve Ahmet Erdem’in (45) sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.